HENNA BROWS

Bent u het tekenen en poederen van uw wenkbrauwen ook zo zat? Vanaf nu kan dit voor u verleden tijd zijn,want u kunt nu terecht voor Henna brows!

Tijdens deze behandeling worden uw wenkbrauwen geverfd met Henna. Het grote voordeel hiervan is dat niet alleen de haartjes, maar ook de huid wordt mee geverfd. Daardoor lijken uw wenkbrauwen direct veel voller. Dit betekent dus dat u uw wenkbrauwen een aantal weken niet meer hoeft te tekenen en poederen. Zeker voor dames met weinig wenkbrauw groei zijn Henna brows een oplossing!

De kleur van de Henna blijft ongeveer 4-6 weken op de haartjes en 2-3 weken op de huid zitten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de huid, het aantal haartjes en het onderhoud (hoe vaak u de huid reinigt). Verder is het belangrijk dat u uw wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling goed droog houdt. En niet te veel in de zon!

 

Helaas is het niet mogelijk Henna brows toe te passen bij: alopecia, tijdens chemotherapie, overgevoeligheid bij Henna en eczeem (rondom de ogen).